office@it-creator.rs +381 11 4444 577

BILO KADA – BILO GDE

Moderno i jedinstveno rešenje dizajnirano za vozače koji koriste digitalne tahografe u svojim svakodnevnim obavezama. Sa mobilnom aplikacijom ITC Taho možete eliminisati potrebu da posećujete benzinske pumpe, free shop-ove, odmorišta, samo da biste preuzeli podatke sa kartice. INOVACIJA

OČITAVANJE PODATAKA BEZ DOLASKA U FIRMU
ANALIZIRANJE PODATAKE BILO GDE I BILO KADA!
SAVREMEN I INTUITIVAN PROCES RADA

ITC Taho će eliminisati potrebu za ručnim izračunavanjem platnog spiska vozača. Našim softverskim rešenjem prikupljate precizne podatke o periodima rada i odmora, uz moguć prikaz dnevnog i noćno radnog vremena uz prikupljanje podataka kroz koje države je vozač prošao.
Profesionalni vozači koji koriste karticu imaju zakonsku obavezu da se ista mora očitati u intervalima od najviše 28 dana, što podrazumeva i očitavanje kada se ona i ne koristi.
ITC Taho svim profesionalnim vozačima koji koriste ITC Taho pruža mogućnost podsetnika u formi notifikacije, u okviru same aplikacije ITC Taho, i/ili u vidu SMS poruke na mobilnom telefonu. Podestnik je obaveštenje na 21 dan od prethodnog ocitavanja, u kome ga obaveštavamo kada je vreme da ponovo očita karticu

ANALIZIRAJTE PODATKE BILO GDE I BILO KADA!

ITC Taho aplikacija osim što olakšava process rada profesionalnih vozača olakšava I proces rada rukovodiocima voznih parkova. Oni sada ne moraju, da zahtevno planiraju ture i rad svog kolege vozača, odnosno da se bave i planiranjem kada i gde će profesionalni vozač očitati svoju karticu. Preuzimanjem ove aplikacije, olakšan je proces rada povezanim sektorima u kompaniji a samim tim omogućeno je da vozači koji su na drumu, kod kuće, na bilo kojoj lokaciji tj bilo gde, pravovremeno bez dodatnog napora mogu sami očitati karticu

ANALIZIRAJTE PODATKE BILO GDE I BILO KADA!

ITC Taho je aplikacija za mobilni telefon sa android operativnim sistemom, a koja je od kreirana i ravijena sa idejom da svim profesionalnim vozačima olakša proces rada. Namenjena je kako pravnim licima tako i pojedinicima.
ITC Taho pruža mogućnost profesionalnim vozačima da izbegnu konstantno brigu gde i kada će očitati svoju taho karticu. Sada putem svog mobilnog telefona mogu da prate zakonske obaveze i svoju karticu za digitalni tahograf očitaju na vreme.
ITC Taho će vam obezbediti siguran prostor za skladištenje rezervnih kopija i upravljanje podacima sa tahografa, kao i jednostavan pristup bilo kad i bilo gde.
ITC Taho će eliminisati potrebu za ručnim izračunavanjem platnog spiska vozača. Rešenje prikupljate precizne podatke o periodima rada i odmora, razdvaja dnevno i noćno radno vreme i uzima u obzir važne detalje, kao što su države kroz koje je vozač prošao.
ITC Taho daje mogućnost profesionalnim vozačima da sada izbegnu konstantno nerviranje gde i kada će očitati svoju taho karticu, jer putem svog mobilnog telefona sada mogu da prate zakonske obaveze i svoju karticu za digitalni tahograf očitaju na vreme

ITC Taho aplikacija